9 november 2010 In de media

Woensdag voor 7,50 naar Vitesse. SK houders gratis!

Vitesse neemt het woensdagavond in de vierde ronde van de KNVB Beker op tegen Rijnsburgse Boys, de koploper in de zaterdag Topklasse. Het duel in GelreDome begint om 20.00 uur.

Seizoenkaarthouders GRATIS toegang
Seizoenkaarthouders van Vitesse hebben gratis toegang voor dit bekerduel

Drie tribunes open bij bekerduel
Vitesse opent bij deze wedstrijd de Noord-, West- en Zuid-tribune. De Oost-tribune blijft gesloten. Seizoenkaarthouders van deze tribune mogen een plaatsje uitzoeken op één van de overige tribunes. Op alle tribunes geldt vrij zitten. Seizoenkaarthouders van de Noord-, West- en Zuid-tribune nemen gewoon plaats op hun eigen tribune. Vanwege het beperkt aantal rollerplaatsen aan de westkant van GelreDome, kunnen seizoenkaarthouders van de Rollerside, zoals gebruikelijk plaatsnemen op de uitbreiding van de Oost-tribune. Dit wel zoveel mogelijk aan de Zuid/Oostkant (vak 117).

Losse kaartverkoop
Het stadion kent bij deze wedstrijd eenmalig een aangepaste capaciteit van iets meer dan 14.000 plaatsen. Dat betekent dat er ruim 5.500 kaarten beschikbaar zijn voor de vrije verkoop. Hiervoor geldt het aangepaste bedrag van € 7,50. In de losse verkoop kosten parkeerkaarten € 9,- per stuk. De kaartverkoop in de Vitesse Fanzone start op maandag 18 oktober. Vanaf zaterdag 23 oktober zijn kaarten online verkrijgbaar en via de TicketBox/Primera verkooppunten.

Seizoenparkeerkaarthouder?
Seizoenparkeerkaarthouders kunnen woensdag GRATIS parkeren op het stadionterrein.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: