5 juli 2011 In de media

Woensdag geen training, spelers wel naar G-trofee

De selectie traint woensdagochtend niet op Nationaal Sportcentrum Papendal. In verband met de traditionele G-trofee is de voltallige selectie ’s middags aanwezig op sportpark Schuytgraaf.

 

Vitesse en Menzis organiseren twaalfde editie van de G-Trofee

Op woensdagmiddag 6 juli wordt de twaalfde editie van de Menzis Vitesse G-trofee gehouden op sportpark Schuytgraaf Arnhem, de thuishaven van voetbalvereniging Arnhemse Boys. Dit jaar strijden zestien teams van gezinsvervangende tehuizen en woonvoorzieningen uit heel Nederland om de Menzis Vitesse G-Trofee 2011.

Alle Vitesse-spelers zijn aanwezig en zullen actief deelnemen aan het toernooi. Tevens zijn zij aanspreekbaar voor de pers. Elke speler wordt toegevoegd aan één van de zestien teams. Titelverdediger is Schreuderhuizen uit Arnhem. De wedstrijden worden gespeeld op het kunstgrasveld van Arnhemse Boys. Bezoekers en toeschouwers zijn vanaf 13.00 uur welkom op Sportpark Schuytschraaf Arnhem.

Het programma ziet er als volgt uit:
Om 13.15 uur wordt geopend met een vlucht van Hertog. Aansluitend zal er van elk team een foto worden gemaakt met het clubsymbool van Vitesse. Vanaf 14.00 uur worden de poulewedstrijden gespeeld. Rond 16.15 uur wordt er afgetrapt voor de finale en direct aansluitend de prijsuitreiking.

Video

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: