8 november 2013 In de media

Wouters: “Vitesse gaat voor de titel”

Jan Wouters gaat dit weekend met FC Utrecht op bezoek bij een titelkandidaat. Want daartoe rekent de coach tegenstander Vitesse wel.
"Ik reken Vitesse tot de grote groep die voor het kampioenschap gaat, met Ajax, PSV, Feyenoord en FC Twente", zegt Wouters op de officiële website van FC Utrecht. "Het invullen van de toto is in ieder geval een stuk lastiger geworden. Dat is het leuke van deze competitie. Als wij winnen, staan we op 3 punten afstand van Vitesse."

Met Edouard Duplan, Willem Janssen, Johan Martensson, Marcus Nilsson en Adam Sarota mist Wouters in Arnhem nogal wat geblesseerde spelers. Toch gaat de coach voor een zege naar de Gelredome. "Wij passen ons niet aan. Dat doen we nooit. We spelen ons eigen spel."

"We hebben afgelopen week gewerkt aan het maken van de juiste voetballende keuzes in het veld. De afgelopen wedstrijden doen we dat niet vaak genoeg", vindt Wouters. "We hebben via videobeelden en het af en toe stilleggen van de training de afspeelopties laten zien. We moeten meer gebruikmaken van de opties die zich voordoen."
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: