30 november 2015 In de media

Yeini en Solanke proosten met Vitesse-supporters

Proost! Dat was misschien wel het meest gehoorde woord in het volle Supportershome Monnikenhuize na afloop van de gewonnen derby tegen NEC.
Vitesse-spelers Sheran Yeini en Dominic Solanke vergezelden na afloop van de wedstrijd de supporters tijdens het proosten.
 

 
Vitesse-supporters zijn er aan gewend dat na afloop de man van de wedstrijd zich meldt in het supportershome. Valeri Qazaishvili werd door de supporters voor de derde wedstrijd op rij gekozen tot de beste speler. Vanwege de geboorte van zijn dochter vertrok hij echter direct na de wedstrijd naar Schiphol. Niemand kon het hem kwalijk nemen en het babynieuws was dan ook reden om op de kleine Georgische spruit te proosten.
 

 
Dominic Solanke was voor het eerst te gast in het supportershome. Voor Solanke was het een zware middag, met twee grote centrale verdedigers constant in zijn rug. De lange spits vond dat het geen makkelijke wedstrijd was geweest: "We hebben met het hele team gevochten voor de overwinning vandaag. Het was een derby en een grote wedstrijd, dus heel belangrijk om te winnen voor de fans. Gisteren met de sfeer op de training hebben ze dat ons ook laten merken."
 

 
Met een biertje in de hand maakte ook Sheran Yeini zijn debuut tussen de supporters. De vrolijke Israëliër wist wel wat er werd gevraagd in een derby: "In Israël heb ik heel veel derby's gespeeld. Ik ben heel blij dat we hier gewonnen hebben." Yeini lijkt zijn draai in Arnhem te gaan vinden. Vorige week tegen ADO maakte hij een fraaie technische goal. "Ik was er zelf door verrast dat dat me op die manier lukte," lachte de middenveld.. "Waar we kunnen eindigen dit seizoen? Ik geloof dat we nog posities kunnen stijgen. En ik wil zeggen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ik hoop lange tijd voor Vitesse te kunnen spelen."
 

 
Nadat het Vitesse-shirt traditioneel werd verloot had supporter Willem nog meer reden tot lachen. Vele supporters maakten vervolgens gebruik van de mogelijkheid om op de foto te gaan met Yeini en Solanke. In het supportershome werd het vervolgens nog een lange en vrolijke middag.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: