23 september 2016 In de media

Yeini geblesseerd, Kruiswijk terug tegen Twente na schorsing

Sheran Yeini is geblesseerd geraakt aan zijn rug.De middenvelder raakte onlangs zijn basisplek kwijt. Arnold Kruiswijk keert tegen FC Twente terug van een schorsing.
Dat gaat ten koste van de Japanner Ota die tegen Go Ahead Eagles nog linksback was. Trainer Henk Fraser houdt echter het vertrouwen in Kruiswijk. Verder zou Tighadouini wel eens kunnen starten in plaats van de grillige Nathan. Het zou de eerste basisplek zijn voor de aanvaller uit Ede.

Donderdag schakelde Vitesse simpel de amateurs van De Dijk uit. Het werd in Amsterdam 7-2. Nakamba en Kashia waren geschorst en kregen dus rust. Fraser posteerde Tighadouini toen al in de basis. Nathan speelde niet. De technische staf is duidelijk niet tevreden over de Braziliaan.

De basispelers van het bekerduel deden vrijdagmiddag rondom de trainingsaccommodatie van Vitesse alleen loopwerk. De reserves, aangevuld met Nakamba, Kashia en ook Nathan, trainden wel op het zonovergoten Papendal.

Verwachte opstelling: Room, Leerdam, Kashia, Van der Werff, Kruiswijk; Nakamba, Foor, Baker; Rashica, Van Wolfswinkel en Tighadouini (Nathan)
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: