17 december 2016 In de media

Zaakwaarnemer Vitesse-speler aan het werk: “Natuurlijk, er is interesse”

Kelvin Leerdam keert met Vitesse terug in De Kuip voor het Eredivisie-duel met Feyenoord. De middenvelder annex vleugelverdediger zegt de zwakke plekken van de Rotterdamse koploper wel te kennen.
"Maar ik heb ze deze competitie alleen nog niet gezien", vertelt Leerdam. "We praten hier over de koploper, hè. Het beste team van Nederland van dit moment. Dat wordt dus lastig voor ons in De Kuip."

Leerdam heeft acht jaar bij de Rotterdamse club rondgelopen en mist het stadion van Feyenoord. "De avondwedstrijden ook", stelt hij. "Dat is altijd een aparte, mooie sfeer. Ik vind avondwedstrijden altijd leuker dan voetbal overdag. In De Kuip komt er dan ook nog een bak herrie bij. Heerlijk. Als je op de tribune zit, of tijdens de wedstrijd in de kleedkamer, en Feyenoord scoort, dan voel je De Kuip trillen. Dat heb ik nog nergens anders meegemaakt. Dat is heel erg bijzonder."

Transfer
Leerdam zegt nog niet te weten wat hij volgend seizoen gaat doen. "Natuurlijk, er is interesse. Die is er altijd wel in het voetbal. En in de winterstop zit ik vanzelf een keer aan tafel met Mo (Allach, technisch directeur van Vitesse, red.). Dan hoor ik wel wat de plannen van de club zijn. Maar ik concentreer me eerst op mijn vak en laat verder mijn zaakwaarnemer zijn werk doen."
 

Voetbal Primeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: