12 november 2014 In de media

Zaakwaarnemer: Fortes tekent voor twee en een half jaar

Volgens zaakwaarnemer Greg Gorre tekent Alvin Fortes eind deze week een contract bij Vitesse voor tweeënhalf jaar met een optie voor nog twee seizoenen.
RKC'er Alvin Fortes (20) is rond met Vitesse, dat vertelt zijn zaakwaarnemer in het Brabants Dagblad.

Volgens Gorre maakt Vitesse dit in de loop van de week officieel bekend.

Vitesse en RKC hebben nog overleg over een mogelijke verhuur tot het einde van het seizoen aan de Waalwijkers.

Fortes speelde in de jeugd bij Sparta Rotterdam, UVS en SC Feyenoord en hij maakte in de zomer van 2013 de overstap naar SV Heinenoord.

Via het talentenprogramma 'The Chance' kwam hij bij de Nike Football Academy. In september van dat jaar werd hij na een stage prof in Finland bij PS Kemi. Hij speelde tot eind 2013 in zes wedstrijden in de Kakkonen waarbij hij eenmaal scoorde. In maart 2014 werd bekend dat hij in het seizoen 2014/15 zou aansluiten bij Jong FC Dordrecht maar in mei koos hij voor Jong RKC Waalwijk, dat samen met Jong FC Den Bosch Brabant United zou gaan vormen.

Fortes kwam echter snel bij het eerste van RKC Waalwijk waarvoor hij op amateurbasis in de Eerste divisie speelt. In oktober 2014 meldde hij zelf via Instagram dat hij vanaf het seizoen 2014/15 voor SBV Vitesse speelt. Dat werd vervolgens afgezwakt waarbij Fortes schermde met interesse van Sparta en mogelijk toch een profcontact bij RKC.

Dinsdag maakte zijn zaakwaarnemer een einde aan alle speculaties door te stellen dat Alvin Fortes bij Vitesse tekent.
 


Technisch directeur van Vitesse Mo Allach bouwt aan een talentvolle selectie
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s FB Fortes – SV

Hoofdsponsor: