29 oktober 2016 In de media

Zakelijk PSV te sterk voor Vitesse

PSV weet weer wat winnen is. En dat is lekker, drie dagen voor de kraker tegen Bayern München in de Champions League. De titelkandidaat uit Eindhoven was te sterk voor Vitesse (0-2).
De uit Uruguay afkomstige vleugelaanvaller heeft een wisselvallige seizoensstart achter de rug, maar was in Arnhem zeer succesvol. Zijn eerste doelpunt kwam na twaalf minuten. De sierlijke PSV'er werd aangespeeld door Bart Ramselaar en passeerde Eloy Room na een fraaie individuele actie.

De tweede Eindhovense treffer bleef uit, waardoor het dappere Vitesse bleef hopen op een bevredigend resultaat. Spelmaker Milot Rashica had pech, want zijn harde schot spatte op de lat uiteen. Even later ging Jetro Willems naar de kant. De aanvallend ingestelde linksback werd uit voorzorg vervangen door Joshua Brenet.

Pereiro verzorgde het slotakkoord in de Gelredome. De talentvolle flankspeler stond aan het einde van een vlotlopende aanval en gaf Room geen kans: 0-2. PSV wipt over Ajax heen en staat vier punten achter Feyenoord, al heeft de koploper een wedstrijd minder gespeeld. Vitesse blijft subtopper.
 

Elf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: