16 juli 2015 In de media

Zaterdag 25 juli teampresentatie Vitesse op Papendal

De voorbereiding zit er bijna op. Donderdag 30 juli speelt Vitesse de eerste Europese wedstrijd. Een week later wordt de return gespeeld en zondag 9 augustus begint de competitie.
De selectie is nagenoeg compleet, onder meer met zeven nieuwe versterkingen. Kortom, een ideale gelegenheid om het eerste elftal te presenteren aan alle supporters! Wil jij jouw helden van dichtbij zien en met de trainers en spelers op de foto en handtekeningen scoren, kom dan zaterdag 25 juli naar Papendal! Het terrein is vanaf 11.00 uur geopend. Na de roofvogelshow (vanaf 11.30 uur) vindt om 13.00 uur de teampresentatie plaats op het hoofdveld van de trainingsaccommodatie.

Zaterdag 25 juli staat in het teken van de teampresentatie. Na de druk bezochte eerste training, een hoop activiteiten in de regio en een aantal oefenwedstrijden in en rondom Arnhem, presenteert de volledige A-selectie zich aan alle supporters. Nog minder dan een week voordat de eerste officiële wedstrijd begint, krijgt iedereen de gelegenheid de spelers te zien. De presentatie en muzikale omlijsting is in handen van Vitesse-DJ Walter Witlov.

Speciaal voor deze dag geeft De Valk Roofvogels een indrukwekkende roofvogelshow, een vlucht van Hertog en is er een Vitesse voetbal-training voor enthousiaste voetballers tussen de 6 en 12 jaar (aanmelden via www.Vitesse.nl/clinic). Ook is er een kidsplein met springkussen, schmink, en nog veel meer. Ook is Vito aanwezig. Kortom, zaterdag 25 juli wordt een spectaculaire dag op Papendal voor alle Vitesse-supporters.

Win een voetbalreis naar Madrid, Liverpool of Milaan
De gehele voorbereiding maak jij kans op een voetbalreis naar Real Madrid, Inter Milaan of Liverpool, voormalig Europese tegenstanders van Vitesse! OOk zaterdag 25 juli maak je kans op een compleet verzorgde voetbalreis. De drie reizen gaan naar drie tegenstanders van Vitesse in de historie van 25 jaar Europees voetbal. Met dank aan Sportstadion.nl kun jij dus wellicht naar een wedstrijd Real Madrid, Inter Milaan of Liverpool.

Programma zaterdag 25 juli
11.00 uur | Trainingsaccommodatie Papendal geopend
11.30 uur | Roofvogelshow De Valk Roofvogels
13.00 uur | Teampresentatie hoofdveld Papendal en handtekening/fotomoment aan rand van het veld
14.00 uur | Training selectie op het trainingsveld – vrij te bezoeken
14.15 uur | Vitesse-training op het hoofdveld van Papendal onder leiding van Vitesse-jeugdtrainers (aanmelden kan via Vitesse.nl/clinic)
16.00 uur | einde programma
 

 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: