30 januari 2019 In de media

Zaterdag collecte voor Stichting Jaimy bij GelreDome

Zaterdag 2 februari 2019 zal er voor de wedstrijd Vitesse – Heerenveen gecollecteerd worden door de stichting Jaimy en voor de kinderen met kanker en het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem.
Stichting Jaimy is op zoek naar 30 collectanten die willen helpen om voorafgaans aan de wedstrijd te collecteren. Als beloning mogen de collectanten de wedstrijd kijken.

Aanmelden kan via info@stichtingjaimy.nl . Stichting Jaimy hoopt weer op jullie te mogen rekenen, net zoals de voorgaande jaren.

Alvast bedankt.

Over Stichting Jaimy
Oprichters van Stichting Jaimy, Hein en Tonny van Boxel, verloren hun zoon Jaimy op 9-jarige leeftijd, aan de verschrikkelijke ziekte. Jaimy zag gedurende zijn ziekbed dat er weinig speelgoed beschikbaar was voor zijn medepatiëntjes. Om die reden is hij zelf gestart met het inzamelen van speel- en leermateriaal voor andere kinderen. Hein en Tonny van Boxel zetten zich nu in om kinderen in vijf kinderoncologische centra in Nederland te voorzien van goederen, voornamelijk speel- en leermateriaal, en om mee te helpen in het realiseren van speciale speelruimten voor de kinderen. Voor meer informatie over Stichting Jaimy kun je terecht op www.stichtingjaimy.nl.
 

Stichting Jaimy / Foto’s SV

Hoofdsponsor: