3 oktober 2012 In de media

Zaterdag onthulling Theo Bos Tribune

Voor aanvang van het Europa League-duel tegen Lokomotiv Plovdiv werd bekend gemaakt dat de Zuid-tribune naar Theo Bos is vernoemd. Na deze bekendmaking is Vitesse met diverse supporters aan de slag gegaan om een visuele doorvertaling te maken.
Het eerste resultaat is zaterdag te zien wanneer in de vierde minuut, Theo Bos speelde met rugnummer 4, van de wedstrijd Vitesse vs sc Heerenveen een speciaal ontworpen megadoek wordt onthuld. De naamgeving van de Zuid-tribune naar Theo Bos is vanaf deze wedstrijd zichtbaar.

Speciaal voor de onthulling is de Theo Bos-Tribunesjaal ontworpen. Deze is voor slechts € 10,- te koop in de Fanzone. Tijdens de wedstrijd Vitesse vs sc Heerenveen zijn er speciale verkooppunten op de hoeken van de Theo Bos Tribune ingericht waar deze sjaals te koop zijn. De helft van de opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Jan Snellenburg sprak tijdens de bekendmaking van de tribunenaamgeving lovende woorden: “Vitesse wil graag spelers en trainers die een buitengewone rol spelen of speelden in onze roemruchte geschiedenis eren door een tribune naar hen te vernoemen. We dachten gelijk aan Theo Bos. Theo is een Vitesse-man in hart en nieren. Nooit verzaken en altijd een voorbeeld zijn als speler, trainer en mens. Het respect dat hij verdient vindt nu zijn weerslag door de Zuid-tribune naar hem te vernoemen.”

In verband met de onthulling van het doek het verzoek aan supporters om de achterste rijen van de Theo Bos Tribune vrij te houden.

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: