25 november 2010 In de media

Zaterdagtraining: Komt allen!

Na het mooie resultaat in Nijmegen van een paar weken geleden staat zondag 28 november in Doetinchem de volgende derby alweer op het programma. Nu gaat het om de ‘kleine derby’ tegen de Graafschap uit de Achterhoek.

 

Natuurlijk gaan ook hier weer veel Vitesse-supporters heen om er een geweldige middag van te maken. Maar voor deze wedstrijd willen we meer! De supportersvereniging wil graag onze Vitesse mannen in de laatste training voor deze derby op een positieve manier een hart onder de riem steken.

Daarom roept de supportersvereniging iedere Vitesse-supporter groot of klein, oud of jong op om in het geel-zwart naar de laatste training voor de kleine derby op Papendal te komen. Op deze manier steunen we onze geel-zwarte jongens en de nieuwe trainers extra in aanloop naar deze belangrijke wedstrijd.

De training wordt gehouden op Nationaal Sportcentrum Papendal op de Papendallaan 1 in Arnhem. Het aanvangstijdstip is waarschijnlijk 10.30 uur en wordt op vrijdag definitief vastgesteld. Blijf deze site volgen voor de laatste update!

De liefhebbers kunnen, na afloop van de training, de wedstrijd volgen van de U14 van Vitesse tegen de U14 van Ajax. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het veld naast het Happy Home. Dit ligt pal naast de trainingaccomodatie en op twee minuten loopafstand. Het Happy Home is open voor een drankje en snack.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: