19 maart 2021 In de media

Zeven Vitesse-internationals gaan komende week op reis

Komende zondag staat het competitieduel Vitesse – Willem II op het programma. De aftrap is zondag om 14.30 uur in stadion GelreDome. Daarna is er een twee weken interlandbreak waarin de competitie in Nederland stil ligt.

Vitesse weet zeven internationals in haar selectie.

Nationale spelers U23

Enrico Hernández is voor het eerst opgeroepen voor Jong El Salvador. Het Vitesse-talent heeft een Salvadoraanse vader en mag daardoor voor de nationale selectie uitkomen.

Danilho Doekhi neemt met Jong Oranje deel aan het het EK. Loïs Openda is geselecteerd voor Jong België.

A-selecties

Matus Bero speelt voor zijn geboorteland Slowakije en Armando Broja  meldt zich bij de nationale selectie van Albanië. Eli Dasa voegt zich bij het nationale team van Israël en Oussama Tannane is uitgenodigd om opnieuw uit te komen als international voor Marokko. Zij spelen allemaal komende weken (oefen)interlands.

Sondre Tronstad is afgevallen bij de definitieve nationale selectie voor Noorwegen. De Noor maakte een paar weken geleden indruk bij het inderhaast opgeroepen, vervangende nationale elftal omdat de A-electie te kampen had met een corona-uitbraak. Tronstad maakte indruk, maar dat heeft helaas niet geleid tot uitverkiezing voor de nationale selectie.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: