19 maart 2017 In de media

Zeven Vitesse spelers opgeroepen voor nationale selecties

Zeven spelers van de selectie vertrekken vanaf 16 maart voor verschillende interland wedstrijden. De eerste spelers komen op donderdag 23 maart in actie. Zo zit Mitchell van Bergen bij de selectie voor het Nederlands elftal O19 en speelt Kevin Diks met Jong Oranje tegen onder andere Jong Finland. Bekijk hieronder het volledige overzicht.
Guram Kashia is ook weer opgeroepen om te spelen voor Georgië. Kashia speelt een EK kwalificatieduel tegen Servië op vrijdag 24 maart. Vier dagen later speelt de aanvoerder van Vitesse een vriendschappelijk duel tegen Letland op dinsdag 28 maart.

Milot Rashica speelt één EK kwalificatiewedstrijd met Kosovo tegen IJsland op vrijdag 24 maart. Sinds 5 september 2016 speelt Rashica voor Kosovo.

Voor Yuning Zhang staat op donderdag 23 maart de eerste wedstrijd met China op het programma. De tegenstander die dag is Zuid-Korea. Zhang speelt met China tegen Iran op dinsdag 28 maart.

Kevin Diks is geselecteerd voor Jong Oranje. Met coach Art Langeler bereiden de Oranje-beloften zich voor op de vriendschappelijke wedstrijden. Jong Oranje speelt tegen Jong Finland op vrijdag 24 maart. Drie dagen later speelt Diks met zijn teamgenoten tegen Jong Oostenrijk.

Ook Lewis Baker is opgeroepen om voor zijn land uit te komen. Baker speelt met Engeland O21 een vriendschappelijke wedstrijd tegen Duitsland O21 op 24 maart. Drie dagen laten speelt Engeland O21 tegen Denemarken O21.

Coach Maarten Stekelenburg heeft Van Bergen opgenomen in de selectie voor het kwalificatietraject richting het EK O19 in Georgië. Oranje O19 speelt tegen Finland O19 op donderdag 23 maart. Twee dagen later speelt Oranje O19 tegen Oekraïne O19. De laatste poulewedstrijd is op dinsdag 28 maart tegen Griekenland O19.

Eloy Room gaat vanaf maandag 20 maart op trainingsstage met Curaçao.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: