17 juli 2010 In de media

Zeven treffers in oefenduel tegen OBW

Vitesse heeft, de dag na terugkomst uit Zeeland, het oefenduel in Zevenaar tegen OBW met 7-0 gewonnen.

De Arnhemmers speelden minder inspirerend dan afgelopen week op de Zeeuwse velden. Met het trainingsweek in het achterhoofd en de wedstrijden tegen AGOVV en het Schotse Hibernians in het vooruitzicht, duurde het even voordat Vitesse de eerste treffer noteerde op het gezellige sportpark Hengelder.

Testspeler Florian Riedel ontbrak deze wedstrijd. De Duitser is dit weekend even terug in Berlijn om zich maandag weer te melden. In de genoemde oefenwedstrijden aankomende week kunnen de kwaliteiten van de rechterverdediger beter op waarde worden geschat. Woensdag is AGOVV in Loenen de tegenstander en zaterdag 24 juli wordt in Driel tegen Hibernians geoefend.

Marco van Ginkel was er wel. Het door de ziekte van Pfeiffer gevelde talent was een aandachtige, maar toch zeker teleurgestelde toeschouwer. "Ik ben nu al een tijdje niet meer bij de selectie en dat is, zeker aan het begin van een nieuw seizoen, erg jammer. Ik train dagelijks wat voor mezelf, voornamelijk om de conditie enigszins op peil te houden. Wanneer ik weer mag meetrainen is vooralsnog onbekend. Hopelijk duurt het niet te lang", aldus Van Ginkel.

OBW – Vitesse 0-7 (0-3)
’29 Pluim 0-1; ’33 Van der Struijk; ’43 Nilsson 0-3; ’56 De Ruiter 0-4; ’59 Pinarci 0-5; ’70 De Ruiter 0-6; ’88 Stevanovic 0-7

Vitesse
Velthuizen (’46 Room), Felixdaal, Sprockel (’75 Vakalopoulos), Van der Linden, Drost (’46 Berends), Stevanovic, Büttner (’46 De Ruiter), Snijders, Van der Struijk (’46 Pinarci

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: