26 mei 2015 In de media

Zhang opnieuw in belangstelling Vitesse

Vitesse heeft opnieuw belangstelling voor de inmiddels 18-jarige Chinese jeugdinternational Zhang Yuning. Volgens het Chinese Sina-Sports tekent Zhang binnenkort voor Vitesse.
De jeugdige spits was al eerder te gast bij Vitesse. In mei 2011 speelde Zhang met Vitesse op een jeugdtoernooi in Varseveld en liep een aantal maanden stage bij de Arnhemmers.

Zhang Yuning keerde in 2014 terug voor een langere trainingstage. Hij maakte onder andere deel uit van de Vitesse-beloftenselectie tijdens de oefenduels Jong Vitesse – Jong NAC en Jong Racing Genk -Jong Vitesse.

In 2011 nam de Chinese voetbalbond contact op met de Arnhemmers. "Zhang is door de Chinese voetbalbond aangemerkt als toptalent. De CFA heeft voor hun toptalenten een speciaal programma ontwikkeld, in samenwerking met FIFA. De bond zoekt voor een aantal van hun toptalenten erkend goede opleidingen in de wereld", vertelde toenmalig Vitesse-TD Van Leeuwen in 2011 op de officiële website van Vitesse. De Arnhemmers werden destijds benaderd op basis hun goede resultaten van de jeugdopleiding.

Nu de speler de 18-jarige leeftijd heeft bereikt, kan hij in aanmerking komen voor een contract bij Vitesse. Het in de selectie hebben van een Chinese speler biedt wellicht ook commercieel mogelijkheden in een meer internationale markt.

Volgens Sina-Sports maakt Yuning met het nationale team van U19 op een reis naar Portugal om daar op 2 juni deel te nemen aan het 8e "Lisboa Cup" toernooi. Vervolgens hij zal naar huis terugkeren om deel te nemen in "Panda Cup" competitie. Na de voltooiing van nationale jeugd competitie zou hij, na de zomer, zijn carrière vervolgen bij Vitesse.

26-05-2015
 


Yuning vertegenwoordigd Vitesse wedstrijd (Bing vertaling)

Op 25 mei, Beijing tijd, jongeren uit Hangzhou Greentown yuning met het nationale team van U19 op een reis naar Portugal de reis, en op 2 juni naar de 8e "Lisboa Cup" toernooi. Vervolgens hij zal huis terugkeren om deel te nemen in "Panda Cup" competitie, na de voltooiing van nationale jeugd competitie missie, yuning kan worden op uw reis naar het buitenland deze zomer, zijn carrière volgende stop zullen de Nederlandse Club Vitesse.

Zoon bovenliggende kan aan voetbal worden verbonden

Yuning werd geboren in 1997 in Cangnan, Wenzhou, Zhejiang, zijn naam en een andere genaamd "jade gezicht killer" voetbal ster yuning met dezelfde naam, maar dit is gewoon een toeval, kleine yuning naam, wat betekent dat het "beter. "Zijn vader Zhang Quancheng dol op sport, was voorzitter van de Football Association van Pudong new area van Shanghai en Hangzhou zwemmen Association Vice President. Effecten optreden onder de invloed van zijn vader, yuning contact bal begon meer dan een jaar oud, en geleidelijk onthult zijn voetbal talent.

De heer Zhang Quancheng vertelde verslaggevers: "yuning en voetbal toen hij jong, weinig meer dan een jaar oud was, begon hij te spelen van de bal, zijn speeltje was een bal, vangst week is het vangen van de bal. In onze jaartelling, houdt van mensen die oefening te zootje, yuning op de leeftijd van twee of drie, ik ook bedoeld om te begeleiden hem, meestal ik spelen sommige vrij wild, hem zou nemen. Op de 2002 World Cup qualifiers, ook volgde hij me om te kijken naar de wedstrijd, ik nam hem mee naar Korea om naar te kijken van de World Cup. ”

Yuning emigreerde met zijn familie naar Shanghai Pudong in de kindertijd, omdat de heer Zhang was gericht zijn bedrijf op Shanghai, zijn belangrijkste business uitvoer is productie. Eind 2001, yuning terwijl nog in de kleuterschool, begint hij te genieten van het geluk speeltijd, waarna hij de school in Pudong, juyuan primary school voetbalclub, momenteel de Shanghai Shen Xin Yu Tao beroemde ook woonde komen uit de lagere school. Voetbal is hier goed, yuning voetballer en voetbaltrainer Shi Ming van verlichting, tot nu toe de geschiedenis van coacht nog steeds werken in Shanghai om deel te nemen in het jeugd voetbal.

Pudong begonnen te voorschijn te Yuning van prestaties is zeer prominent in middelbare school teams, is goed ontvangen door bussen, terwijl hij in school studeerde en zijn rangen zeer goed waren, volgens nu is "xueba", de heer Cheung zei: "als yuning niet voetballen, hij was een top student, zijn IQ is hoog, fysieke fitness als goed. Hij houdt van sport, zwemmen is niet slecht, ik denk dat hij is voetbal de beste zwemmer, omdat na het einde van elke opleiding, ik hem zou nemen tot het clubhuis zwemmen twee keer per week, als hij oefende zwemmen, dat zal een goede mark. ”

Wanneer in Pudong, yuning representatieve teamkampioenschap elk jaar, en hij is de absolute kern van het team. In maart 2008, yuning verlaten voor Hangzhou Greentown voetbal school, en de heer Zhang Quancheng voor de toekomst van zijn zoon, gaf het bedrijf in Shanghai, "Shanghai, een grote invloed op mijn carrière, maar voor zijn zoon, liet ik koos om te verlaten. "Echter, zelfs yuning join groene stad Academy, hij ook vertegenwoordigt Shanghai Pudong deel te nemen aan enkele van de spellen, zoals toernooien zoals de spelen, tot 2010, yuning nog steeds vertegenwoordigen Shanghai Pudong Highschool team in het toernooi en een nationaal kampioenschap teams verslaan en won.

"Het was nogal een sensatie, yuning was ondermaatse, lijden in lichaam, maar zijn geest is gemakkelijk, coaches beschouwen hem als de kleine geest. "Als het gaat om yuning tot Greentown, hij uitgekozen een coach, dat voormalige Gao Fengwen Academie Coach Tang Hui. "Yuning Greentown, ik bijzonder wil bedanken de Academie voor coach Tang Hui. ”
 


小张玉宁今夏或加盟荷甲劲旅

2015-05-26 12:01 新浪体育 219 收藏
 
张玉宁代表维特斯比赛

  北京时间5月25日,杭州绿城小将张玉宁随U19国青队踏上了前往葡萄牙的旅程,并将于6月2日至8日参加“里斯本杯”邀请赛。接下来,他还要回国参加“熊猫杯”比赛,而在完成国青的比赛任务之后,张玉宁也许会在今夏踏上留洋之旅,他的职业生涯的下一站将是荷甲维特斯俱乐部。

  子承父愿 结缘足球

  张玉宁于1997年出生于浙江温州苍南,他的名字与另一位被称为“玉面杀手”的足坛名将张玉宁重名,不过,这仅仅是一个巧合,小张玉宁的名字取意于“宁为玉碎。”他的父亲张全成喜爱运动,曾任上海浦东新区足协主席以及杭州游泳协会副主席。受到父亲的熏陶影响,张玉宁从一岁多就已开始接触球类,并逐步展现出他的足球天份。

  张全成先生告诉笔者:“张玉宁很小就与足球结缘,一岁多一点,他就开始玩球类游戏,他的玩具就是皮球,抓周也是抓的皮球。在我们那个年代,喜欢运动的人很多,在玉宁两、三岁时,我也有意引导他,平时我踢些野球,会带上他。2002年世界杯预选赛时,他也跟着我一起看比赛,我还带着他去韩国现场看世界杯。”

  张玉宁在孩童时代就随家人移居到上海浦东,因为张先生将自己的生意重心放在了上海,其主业是制造业出口。2001年底,张玉宁还在上幼儿园大班时,他就开始享受踢球的快乐时光,之后他在上海浦东菊园小学参加了学校足球队,目前效力于上海申鑫的名将于涛也是出自这个小学。这里的足球氛围不错,张玉宁的足球启蒙教练是史铭,至今,史教练仍在上海从事青少年足球工作。

  浦东出道 崭露头角

  张玉宁在小学校队时的表现就很突出,一直得到教练的好评,而他在学校的读书成绩也非常优秀,按现在的说法就是“学霸”,张先生表示:“如果玉宁不踢球,他应该是一名高材生,他的智商很高,身体素质也不错。他喜欢运动,游泳也不错,我觉得他应该是足球圈里游泳游得最好的,因为每次训练结束后,我就会带他去会所游泳,一周两次,如果他练游泳,相信也会出好成绩。”

  在浦东时,张玉宁所代表的球队基本年年拿冠军,而他是球队的绝对核心。2008年3月,张玉宁投奔杭州绿城足校,而张全成先生为了儿子的前途,放弃了在上海的生意,“离开上海,对我的事业影响很大,但是为了儿子,我选择离开。”不过,即使张玉宁加盟绿城足校,他还是代表上海浦东去参加一些比赛,比如上海市运会等锦标赛,直到2010年,张玉宁依旧代表浦东学校队参加锦标赛,并一举击败一支全国冠军队而夺魁。“这在当时很轰动,张玉宁从小就是以小打大,身体上虽吃亏,但是他的脑子很好使,教练们把他定位为小快灵。”说到张玉宁加盟到绿城时,张先生特别提到了一名教练,那就是曾在高丰文足校当教练的汤辉。“张玉宁到绿城,我要特别感谢足校的汤辉教练。”
 

张玉宁代表维特斯比赛

Sports Sina / Supportersvereniging Vitesse / Foto’s FB Yuning – SV

Hoofdsponsor: