23 december 2016 In de media

Zilveren Vitessenaren onderscheiden tijdens kerstborrel

Tijdens de traditionele Kerstborrel bij Vitesse zijn Adrie van der Beek, Annett Bulder, Pascal van Wijk, Leo van de Kraats en Jacqueline Teunissen benoemd tot Zilveren Vitessenaar.
Adrie van der Beek
Van der Beek is al sinds jaar en dag als vrijwilliger betrokken bij de voetbalacademie. Met grote regelmaat fluit of vlagt Van der Beek, al ruim 25 jaar officiële KNVB-scheidsrechter, jeugdwedstrijden en is hij actief als teamleider, waar hij ooit mee begon onder hoede bij Leo van de Kraats. Ook voor andere activiteiten doe je nooit tevergeefs een beroep op hem. Op dit moment is Van der Beek teamleider bij Vitesse O19.

Annett Bulder
Bulder is sinds de opening van GelreDome begonnen als steward. Later groeide ze door naar de functie van hoofdsteward en is zij opleidingscoördinator bij ESA (Event Security Arnhem, de veiligheidsorganisatie van Vitesse). Als opleidingscoördinator houdt Bulder zich bezig met de werving en selectie, de stewardopleiding en bijscholing. Ondanks dat Bulder dit jaar 65 is geworden, bulkt zij van de energie en blijft zij zich gepassioneerd inzetten voor Vitesse en ESA.

Pascal van Wijk
Van Wijk is sinds 2004 financieel manager en MT-lid bij Vitesse. Hij heeft, dankzij zijn enorme deskundigheid en betrokkenheid, altijd het overzicht bewaard ondanks de soms uitdagende tijden voor de club en al helemaal op zijn vakgebied. Van Wijk heeft oog voor alle details en niet alleen de financiële. Daarnaast is hij gangmaker van de activiteitencommissie en enorm begaan met de club en collega’s. Een echte Ernemmer en Vitessenaar!

Leo van de Kraats
Van de Kraats is al vele jaren jeugdtrainer bij Vitesse. Vele talenten zijn bij Van de Kraats begonnen. Davy Pröpper, Marco van Ginkel en Kevin Diks. Ook Edward Sturing heeft Van de Kraats als trainer gehad. De bijna 70-jarige trainer is vaak gastheer voor groepen uit het binnen- en buitenland. Ook reist hij namens Vitesse regelmatig naar het buitenland om kennis te delen met (jeugd)trainers en spelers. Hij is opleidingscoördinator voor de trainers en stagiaires van de onderbouw, hij coördineert de ballenjongens bij thuiswedstrijden van het eerste elftal en is trainer bij de talentenacademie en Voetbalschool. Van de Kraats is een echte Vitesse-ambassadeur.

Jacqueline Teunissen
Jacqueline is al sinds jaar en dag secretaresse van Vitesse maar bovenal, in de goede zin van het woord, als een soort moeder van de club. Jacqueline is het verlengstuk van onder meer Oud Vitesse, Vitesse Legends, Commissie 1892 en de archivarissen. Een onderscheiding als Zilveren Vitessenaar mag haar na vele jaren trouwe dienst derhalve niet worden onthouden.

* op de foto staan ook de recent onderscheiden Maarten van Seggelen en Paul van der Kraan én de woensdagavond onderscheiden Gouden Vitessenaren Bert Roetert en Kees Bakker.
 

Vitesse / Foto Vitesse

Hoofdsponsor: