23 juni 2016 In de media

Zondag 26 juni: eerste training en shirtpresentatie

Zondag 26 juni gaat op Papendal de voorbereiding op het seizoen 2016|2017 van start. Geheel volgens de traditie wordt voorafgaand aan de eerste training het nieuwe Macron thuisshirt gepresenteerd.
De trainingsaccommodatie is vanaf 10.30 uur geopend. Tot zondag!

Om 12.00 uur betreedt de selectie en staf het hoofdveld van de trainingsaccommodatie. Daarna volgt de eerste training onder leiding van Henk Fraser. Ook maakt Edward Sturing zondag zijn rentree als assistent-trainer. Voordat de spelers en staf het veld betreden wordt het nieuwe thuistenue gepresenteerd. Zorg dat je dus op tijd op Papendal aanwezig bent.

10.30 uur | Papendal geopend
11.55 uur | presentatie thuistenue 16|17
12.00 uur | aanvang eerste training
Na de training is er tijd voor handtekeningen en foto’s

Wil jij de eerste training vanuit de dug-out bekijken? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op één van de beste plekken tijdens de training op Papendal. Ga naar Vitesse.nl/dugout en doe mee. De winnaars worden vrijdagmiddag persoonlijk door Vitesse op de hoogte gebracht.

Bussen Connexxion
Connexxion zet zondag 26 juni in verband met de eerste training van Vitesse extra bussen (vanaf station Arnhem) in van en naar Papendal. In deze bussen van en naar Papendal kan zondag 26 juni alleen gereisd worden met het evenementenkaartje (retourticket € 5,- per persoon). Dit kaartje is te koop bij de buschauffeur. De eerste bus rijdt om 10.30 uur vanaf het centraal station naar Papendal. De laatste rit vanaf Papendal naar station Arnhem is om 14.50 uur. 

Parkeren Papendal
In verband met de verwachte drukte vraagt Vitesse haar supporters op tijd richting Papendal af te reizen. Parkeren kan op aangeven van de parkeerstewards. Tijdens de eerste training is zowel het hek aan de voorzijde als achterzijde van de trainingsaccommodatie geopend. De aanwezige stewards zorgen voor een goede in- en uitstroom tijdens deze dag. Volg daarom de instructies voor een goede doorstroom van het verkeer.

In verband met het kunstgrasveld op de trainingsaccommodatie is het verboden op en rondom het veld vuurwerk af te steken. Dit kan het kunstgrasveld ernstig beschadigen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: