25 juni 2015 In de media

Zondag 28 juni: shirtpresentatie en eerste training

De voorbereiding op het seizoen 2015|2016 gaat zondag 28 juni van start op Papendal met om 11.30 uur de opening van het nieuwe hoofdveld Papendal, 11.45 uur presentatie nieuwe thuisshirt en 12.00 uur de eerste training.
Voordat de selectie van Peter Bosz om 12.00 uur het veld betreedt wordt het nieuwe Macron thuistenue voor komend seizoen gepresenteerd. De trainingsaccommodatie is vanaf 10.30 uur geopend. Jij bent er toch ook bij?

Presentatie thuisshirt
Een kwartier voor aanvang van de eerste training wordt het thuistenue voor het seizoen 2015|2016 onthuld. Dit wordt gedaan door Vitesse-helden uit het verleden. Ben jij benieuwd hoe het shirt eruit ziet en wie het thuisshirt komt onthullen? Kom dan op tijd naar Papendal. Direct na de lancering is bij de merchandise-kraam het nieuwe shirt en de trainingskleding van Macron verkrijgbaar.

Om 12.00 uur maakt de selectie zijn opwachting en begint de eerste training van het seizoen. Tijdens en direct na de training kun jij op de foto met het nieuwe wedstrijdshirt. Ook is zondag op Papendal een klein museum aanwezig met feiten en foto’s van ’25 jaar Europees voetbal’, het thema van de voorbereiding.

Programma:
10.30 uur | Papendal geopend
11.30 uur | officiële opening nieuwe hoofdveld
11.45 uur | presentatie thuistenue 15|16
12.00 uur | aanvang eerste training
13.15 uur | einde training, tijd voor handtekeningen en foto’s

Rondom de eerste training op Papendal zijn diverse activiteiten voor de jongste supporters aanwezig.

25 jaar Europees voetbal
Het is precies 25 jaar geleden dat Vitesse voor de eerste keer actief was in Europa. De #voorbereiding1516 staat daarom compleet in het teken van deze historische mijlpaal. Tijdens de evenementen in de voorbereiding staat elke keer een Europees duel van Vitesse centraal. Rondom de eerste training is dit de eerste Europese wedstrijd van Vitesse. In 1990 opende Vitesse het Europese avontuur van de club tegen Derry City. Huub Loeffen maakte in Londonderry het eerste doelpunt van Vitesse in Europa. Een historische treffer!

Parkeren en vervoer
In verband met de verwachte drukte vraagt Vitesse haar supporters op tijd richting Papendal af te reizen. Parkeren kan op aangeven van de parkeerstewards. Connexxion zet zondag 28 juni in verband met de eerste training van Vitesse extra bussen (vanaf station Arnhem) in van en naar Papendal. In deze bussen van en naar Papendal kan zondag 28 juni alleen gereisd worden met het evenementenkaartje (retourticket € 5,- per persoon). Dit kaartje is te koop bij de buschauffeur. Let op: OV-chipkaart, abonnementen, etc. zijn niet geldig op deze ritten.

Bekijk hier de dienstregeling van Breng voor zondag 28 juni (Arnhem CS – Papendal).

Tijdens de eerste training is zowel het hek aan de voorzijde als achterzijde van de trainingsaccommodatie geopend. De aanwezige stewards zorgen voor een goede in- en uitstroom tijdens deze dag. Volg daarom de instructies voor een goede doorstroom van het verkeer.

In verband met het nieuwe kunstgrasveld op de trainingsaccommodatie is het verboden op en rondom het veld vuurwerk af te steken. Dit kan het kunstgrasveld ernstig beschadigen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: