31 mei 2016 In de media

Zondag bekendmaking benoeming Oost-tribune

Op voordracht van de Supportersvereniging Vitesse gaan, naast de Theo Bos-tribune (Zuid), komend seizoen ook de overige drie tribunes een naam dragen.
Aanstaande zondag, voorafgaand aan de wedstrijd van de Vitesse Legends vs PAOK Thessaloniki Legends (14.00 uur, Papendal), wordt met de benoeming van de Oost-tribune de laatste tribunenaam bekend gemaakt.

Voor de Oost-tribune kon er door de Vitesse-seizoenskaarthouders worden gekozen uit de spelers Charly Bosveld, John van den Brom, Dejan Curovic, Hofs (Ben en Nicky) en Nikos Machlas. Stemmen kon tot 27 mei.

Alle personen hebben een roemrijk verleden bij Vitesse en maken onderdeel uit van het Elftal van de Eeuw. Wellicht is het opvallend dat Theo Janssen in het rijtje ontbreekt. Hij heeft echter aangegeven nog vele jaren voor Vitesse te willen werken en het nog te vroeg te vinden voor een eventuele vernoeming.

Edward Sturing-tribune (Noord) en Just Göbel-tribune (West)
In het voorbereidende proces gaven meerdere belanghebbenden aan dat de naam Edward Sturing op voorhand wordt verbonden aan de Noord-tribune.

Samen met de Theo Bos-tribune (Zuid) hebben zo twee echte clubmensen de erkenning die hen toekomt.

Op basis van historische betekenis wordt de West-tribune omgedoopt tot Just Göbel-tribune (West).
 

 
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: