18 mei 2012 In de media

Zondag eventuele huldiging in GelreDome

Met een 1-3 overwinning donderdagavond in Waalwijk lonkt Europees voetbal voor Vitesse. Aanstaande zondag kunnen de Arnhemmers het ticket voor de tweede voorronde van de Europa League definitief binnenhalen in GelreDome.
De huldiging vindt dan direct na afloop plaats in het stadion. Jij kunt hier nog bij aanwezig zijn! Vitesse en RKC Waalwijk trappen af om 16.30 uur.

Anders dan tien jaar geleden toen Vitesse voor het laatst Europees voetbal haalde vindt de allesbeslissende wedstrijd deze keer plaats in GelreDome. De mogelijkheden voor een feest in de stad zijn door de club onderzocht, maar bleken niet haalbaar. Daarom vindt een eventuele huldiging zondag plaats in het stadion en willen we daar het feest met jullie, de aanwezige supporters, vieren.

Direct na afloop maken de spelers een ereronde langs alle tribunes. Vervolgens gaat de selectie kort naar binnen en worden de supporters in de tussentijd vermaakt met muziek. Na een klein kwartier worden de spelers en staf terug het veld opgehaald. Vervolgens vindt de officiële huldiging op de middenstip plaats. Enkele mensen, waaronder de hoofdtrainer, zullen de aanwezige supporters toespreken. Ongeveer anderhalf uur na het laatste fluitsignaal verplaatst het hele gezelschap zich voor een fantastisch slot naar het supportershome.

KAARTVERKOOP Voor Zuid en Noord nog voldoende kaarten beschikbaar
Voor Vitesse vs RKC Waalwijk zijn nog kaarten verkrijgbaar. Op de West- en Oosttribune zijn nog enkele lege plaatsen. Voor Zuid en Noord zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. De kaarten voor deze korte zijdes kosten slechts € 15,-. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. Iedereen kan kaarten kopen. Dit kan in de Vitesse Fanzone (t/m vrijdag 18 mei), online via www.vitesse.nl/online (t/m zaterdag 19 mei), bij Ticketbox/Primera en in de Vitesse Experience Store (t/m zaterdag 19 mei). Op de wedstrijddag zijn de kassa’s vanaf 13.30 uur geopend. Deze allesbeslissende wedstrijd én het eventuele feest na afloop wil jij toch niet missen? Verzeker je daarom nog snel van jouw aanwezigheid!

Vanwege de verwachte drukte adviseert Vitesse iedereen om tijdig naar het stadion te komen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: