31 augustus 2016 In de media

Zwart op Geel nr.1 vanaf vrijdag op de mat

Zwart op Geel nummer 1 seizoen 2016|2017 gaat vanaf vrijdag 2 september op de mat vallen bij de leden van de Supportersvereniging Vitesse.
Ontvang jij dit full color magazine boordevol Vitesse-interviews en verhalen over supporters nog niet, dan kun je het hier bestellen.

Zes keer per jaar verschijnt dit mooie en bijzondere blad en het kost je maar 15 euro per jaar (inclusief verzenden) Je bent dan tevens lid van de Supportersvereniging Vitesse en steunt haar activiteiten (Supportershome, busvervoer naar uitwedstrijden, o.a. deze website, sfeeracties in GelreDome en nog veel meer SV-activiteiten). Meer informatie kun je hier vinden.

Nieuwe rubrieken

Met ingang van dit seizoen zijn 4 nieuwe rubrieken opgenomen in de Zwart op Geel. Bij een van deze nieuwe rubrieken, de Kwis, kun je als lezer een mooie prijs winnen. De andere nieuwe rubrieken zijn :

 • Het doelpunt van : Een doelpunt vanuit een supporter gezien, die hij of zij nooit meer vergeet.
 • Afwisselend ‘Het elftal van’ en ‘Toen en nu’ : In dit nummer het elftal van 2004-2005, door de ogen van Stijn Vreven.
 • Klopt t ? : Een rubriek waarbij Zwart op Geel op onderzoek gaat naar beweringen, uitspraken of geruchten.

Inhoud Zwart op Geel nummer 1

 • Zoals gewend het spelersinterview, dit keer met Lewis Baker. Lees hoe hij met zijn vader vroeger trainde op zijn tweebenig worden. Ook vertelt Lewis over hoe bij Chelsea de speler wordt betrokken in de keus om naar Vitesse verhuurd te gaan worden.

   
 • Edward Sturing komt uitgebreid aan het woord en vertelt openhartig over al zijn periodes bij Vitesse, als speler, als assistent, als hoofd opleidingen, als hoofdtrainer en nu weer als assistent van Henk Fräser

   
 • Jan Snellenburg en Cor Guijt, nog een keer aan het woord nadat op 24 juni dit jaar de hoge raad hun miljoenenclaim afwees. 


   

 • De nieuwe supporterscoördinatoren, Eva van de Geest en Meindert van der Sluis stellen zich voor.

En heel veel meer in dit nieuwe nummer van dit nieuwe seizoen. Veel leesplezier toegewenst !
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: