19 oktober 2016 In de media

Zwart op Geel nr.2 vanaf vrijdag op de mat

Zwart op Geel nummer 2 seizoen 2016|2017 gaat vanaf vrijdag 21 oktober op de mat vallen bij de leden van de Supportersvereniging Vitesse.
Ontvang jij dit full color magazine boordevol Vitesse-interviews en verhalen over supporters nog niet, dan kun je het hier bestellen.

Zes keer per jaar verschijnt dit mooie en bijzondere blad en het kost je maar 15 euro per jaar (inclusief verzenden) Je bent dan tevens lid van de Supportersvereniging Vitesse en steunt haar activiteiten (Supportershome, busvervoer naar uitwedstrijden, o.a. deze website, sfeeracties in GelreDome en nog veel meer SV-activiteiten). Meer informatie kun je hier vinden.

Inhoud Zwart op Geel nummer 2

  • Ricky van Wolfswinkel, die ook op de cover prijkt. Hij is blij met zijn terugkeer bij Vitesse. De spits uit Woudenberg wil bij de club waar het voor hem allemaal begon de lol in het voetballen weer terugvinden. Het hoe en waarom hij destijds vertrok bij Vitesse en hoe blij hij is nu weer terug te zijn.
  • Juan Silvestre, onze Argentijnse supporter, die op initiatief van twee Vitesse-supporters naar Nederland is gehaald. Veel foto’s van al zijn belevenissen in en rond Arnhem. Supporters vertellen hun ervaringen over de tijd samen met Juan. Ook in de vaste rubriek De Stelling liet Juan van zich horen.
  • In 5 Vragen aan maken we kort kennis met Mitchell van Bergen, die van huis uit iets heeft met Monchoutaart.
  • Rondom de Airbornewedstrijd zijn we langs gegaan bij het gastgezin waar veteraan Wilf Oldham altijd verblijft. Er is een warme band die is ontstaan tussen dit gezin en Wilf en de uitspraak ‘Hij had hier het hele jaar mogen blijven’ zegt alles. Wilf Oldham was samen met het gastgezin bij de Airbornewedstrijd van 17 september. Na de wedstrijd werden hij en zijn medeveteranen weer traditioneel warm onthaald in het supportershome Monnikenhuize.
  • Op de middenposter staan mooie beelden van de Airbornewedstrijd.
  • Vitesse-supporters Jan Hoornenborg en zijn zoon Machiel waren vroeger AGOVV-supporter en vrijwilliger. Zij hebben de overstap destijds naar Vitesse gemaakt en voelen zich inmiddels trouwe Vitesse-supporters. Hoe een blauwe een geel-zwarte is geworden.
  • De uitslag van de Kwis en natuurlijk een nieuwe Kwisvraag, waar ook dit keer weer een leuke prijs mee te winnen is.
  • Ook in dit nummer Afke van de Wouw sportpsychologe bij Vitesse, Klop ‘t – onze fact-check rubriek-, de columns, de stelling en heel veel meer.

Veel leesplezier toegewenst !

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: