19 december 2016 In de media

Zwart op Geel nr.3 vanaf dinsdag op de mat

Zwart op Geel nummer 3 seizoen 2016|2017 gaat vanaf dinsdag 20 december op de mat vallen bij de leden van de Supportersvereniging Vitesse.
Ontvang jij dit full color magazine boordevol Vitesse-interviews en verhalen over supporters nog niet, dan kun je het hier bestellen.

Zes keer per jaar verschijnt dit mooie en bijzondere blad en het kost je maar 15 euro per jaar (inclusief verzenden) Je bent dan tevens lid van de Supportersvereniging Vitesse en steunt haar activiteiten (Supportershome, busvervoer naar uitwedstrijden, o.a. deze website, sfeeracties in GelreDome en nog veel meer SV-activiteiten). Meer informatie kun je hier vinden.

Inhoud Zwart op Geel nummer 3

  • Het spelersinterview gaat dit keer over Adnane Tighadouini. Hij is terug bij Vitesse. De aanvaller spreekt openhartig over opgroeien en wonen in de onrustige Edese wijk Veldhuizen, spelen in Spanje en de gelukkige terugkeer naar Arnhem. Zijn ambities komen aan bod, of hij op de top van zijn kunnen voetbalt en zijn uitspraak: Soms moet je een stap achteruit doen om twee stappen te kunnen zetten.
     
  • Met supporter en schrijver Ferry Reurink wordt gesproken. Dat Vitesse volgend jaar 125 bestaat was voor hem aanleiding voor een groots en meeslepend project: een boek dat in elke boekenkast van supporters thuishoort ‘Elke dag Vitesse’. Zijn ontdekkingstocht door de clubhistorie voor dit boek. We krijgen een voorproefje te zien en bij voorinschrijving wordt de toepasselijke korting van €18,92 gegeven op het boek. 
  • De rubriek ‘Het Elftal’ kijkt terug op een seizoen uit de Vitesse-geschiedenis. Ditmaal de vriendenploeg van 1991-92, die in het laatste jaar van trainer Bert Jacobs als vierde eindigt. De Speler van het Jaar van dat seizoen, Martin Laamers vertelt.
  • In 5 Vragen aan maken we kort en op luchtige wijze kennis met Mat Miazga
  • In de column beschrijft Remco Kock op zijn geheel eigen wijze hoe hij ‘zijn eerste nek uit’ heeft beleefd.
  • Assistent-trainer Andy Myers vertelt over hoe hij trainer is geworden, bij Chelsea werken, wedstrijdhardheid, lelijk winnen en tegengoals voorkomen.
  • Hoe vieren de spelers de kerst. Van Israël tot Amerika, van Georgië tot China, 10 kerstwensen van selectiespelers.
  • Traditioneel spreekt Zwart op Geel voor de kerst met een van de directeuren. Dit maal met vijf diehard Vitesse-fans op Papendal  voor een rondetafelgesprek met Joost de Wit. In een uur mogen zij de algemeen directeur alles vragen. ‘Mijn ultieme droom is om met Vitesse GelreDome in bezit te hebben zegt hij. Lees verder wat supporters hebben gevraagd en Joost de Wit heeft geantwoord.

En natuurlijk veel meer, zoals jullie van ons gewend zijn.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: