12 april 2017 In de media

Zwart op Geel nr.5 vanaf donderdag op de mat

Zwart op Geel nummer 5 zal vanaf donderdag 13 aprilweer bij onze leden bezorgd worden. In dit nummer onder andere:
In het spelersinterview vertelt Matt Miazga over winnaarsmentaliteit. Deze Poolse Amerikaan vertelt over zijn achtergrond en hoe hij tot zijn keus is gekomen te gaan voetballen. Hoe opgewonden hij was om bij Chelsea te gaan trainen, maar hoe realistisch hij is over de weg die hij nog moet gaan om te slagen in de hoofdmacht van die club. En natuurlijk de mens Matt, die overigens vindt dat Arnhem anders ruikt dan New York.
 
In onze vaste rubriek Klopt ’t onderzoekt Zwart op Geel dit keer of de huidige selectie van Vitesse terecht keer op keer als vreemdelingenlegioen wordt afgeschilderd. Gert-Jan Verbeek en Aad de Mos lieten zich daarover uit in diverse media. Wij zochten het uit en blijven bij de feiten. De feiten op een rijtje leert ons dat het aantal Nederlanders wat nu voor Vitesse speelt is groter dan het aantal Nederlanders in de Vitesse-selectie ten tijde van hoofdcoach Aad de Mos. Een mooi stukje onderzoekswerk.
 
In ‘Wat gebeurt er met de vechtersbazen’ wordt ingegaan op vragen wat de club ertegen kan doen als supporters bezoekende supporters faciliteren met kaartjes. Tijdens de bekerwedstrijd tegen Feyenoord gaat het weer eens mis: opstootjes tussen het thuispubliek. Joost de Wit reageert en zegt onder andere dat het zuur is dat uitgerekend eigen supporters de ellende in huis halen.
 
Het sfeerverslag van de halve finale van de KNVB beker geeft een mooi beeld van voor het vertrek met de bussen en hoe deze intense wedstrijd werd beleefd door de supporters die erbij waren. Er werd geschiedenis geschreven en wij waren erbij. Nu op naar de finale.  
 
Vitesse-watcher Lex Lammers vertelt over het beeld dat hij had voorafgaand aan zijn werk als journalist voor de Gelderlander. Vitesse wordt door buitenstaanders vaak betiteld als een koude en kille club. Lammers verwachtte dat ook terug te zien. ‘Tot nu toe ervaar ik Vitesse echter als een prettige en gemoedelijke club. Vitesse is opener dan clubs als Ajax en Feyenoord aldus Lammers.
 
In ‘De Kwis’ weer een mooie foto van een speler van weleer. Raad zijn naam en maak kans op een leuke prijs.
 
En natuurlijk veel meer, zoals u van ons gewend bent.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: