25 mei 2017 In de media

Zwart op Geel nr.6 vanaf vrijdag op de mat

Zwart op Geel nummer 6 is dit keer het jubileumnummer van 25 jaar Supportersvereniging Vitesse met een speciaal nummer, waarin:
De Supportersvereniging Vitesse bestaat 25 jaar. We blikken in Zwart op Geel terug met supporters, met prominenten en met veel foto’s. Telkens in blokken van vijf jaar.
 
Zo staat in ieder blok, wat 5 jaar weergeeft, een speler van Vitesse van toen, hoe die in de Zwart op Geel werd geportretteerd en wat deze speler nu doet. We kijken dus terug met Vitesse spelers uit die tijd. Arco Jochemsen, Nicky Hofs, Davy Pröpper en meer spelers met geel-zwarte roots komen aan het woord.

In 5 vragen aan komen Vitesse-coryfeeën aan het word uit die tijd, bijvoorbeeld Karel Aalbers, Ester Bal en meer bekenden.
De feiten en cijfers geven een mooi overzicht in de prestaties van Vitesse in die vijf jaar, het aantal toeschouwers en veel meer weetjes.

De sjaal en het verhaal daarin vertelt een supporter over een voetbalsjaal in die periode met een eigen verhaal achter die sjaal.

In de stelling komen vrijwilligers, en dus ook supporters, aan het woord over een stelling die over die periode gesteld kan worden.

En veel beeld, heel veel beeld uit de afgelopen jaren.

Als kers op de taart is Marcus nog een keer in de pen geklommen om in Time Out zijn gewaardeerde column voor dit speciale jubileumnummer te schrijven.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: