15 april 2010 In de media

Zwart op Geel nummer 5 dit weekend in de brievenbus

Aankomend weekend ontvangen de leden van de supportersvereniging weer een nieuwe Zwart op Geel.

In dit nummer een lang artikel over de jeugdopleiding van Vitesse. De thuiswedstrijd tegen NAC heeft weer eens aangetoond hoe belangrijk de jeugd voor Vitesse is. Het artikel over de jeugdopleiding bestaat uit een interview met het huidige hoofd opleidingen Gerry Hamstra en zijn drie voorgangers en gaat over de jeugdopleiding vroeger, nu en in de toekomst.

Goed nieuws kwam er een paar weken geleden ook uit de rechtbank. De Vrienden van Vitesse zouden de rechtszaak tegen de Provincie Gelderland gaan winnen. Dit was voor de redactie een goede aanleiding om twee van de bekendste geldschieters en supporters van Vitesse, Jan Snellenburg en Cor Guijt, te vragen naar hun reactie op de komende uitspraak. Maar dat was natuurlijk niet het enige onderwerp dat ter sprake is gekomen tijdens het interview.

De laatste weken waren de resultaten van Vitesse weer erg wisselvallig. Er werd thuis gewonnen van Willem II en FC Groningen maar er werd uit kansloos verloren van het toen al bijna gedegradeerde RKC Waalwijk. Veel supporters zagen dit al aankomen maar hoe is deze wisselvalligheid te verklaren? Toon Damen is sportpsycholoog en laat zijn licht schijnen over de mentale kant van topsport. Wie weet kunnen de spelers en trainer hier nog iets van leren.

En verder in de Zwart op Geel natuurlijk ook de vaste rubrieken en columns.

Dus SV leden: let op uw brievenbus!!!

Ook zes keer per jaar Zwart op Geel gratis thuis?
Nog geen lid van de supportersvereniging en wilt u ook zes keer per jaar dit full colour magazine ontvangen, 10% korting op merchandise en korting op SV aktiviteiten? Meldt u aan via deze link en voor slechts 12 euro per jaar geniet u van al deze voordelen waaronder de Zwart op Geel zes keer per jaar gratis thuisbezorgd!

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: