De Officiële onafhankelijke Supportersvereniging Vitesse is aan de voetbalclub Vitesse verbonden.

De Officiële onafhankelijke Supportersvereniging Vitesse is aan de voetbalclub Vitesse verbonden.

De vereniging is opgericht in 1992. Het aantal leden van de vereniging is de afgelopen jaren gegroeid tot ongeveer 3.000. Ook het aantal enthousiaste vrijwilligers dat de vereniging draaiende houdt is, mede door deze groei, opgelopen tot ruim 100.
De Supportersvereniging Vitesse behartigt de belangen van Vitesse-supporters ook op landelijk niveau en is daarom betrokken bij de landelijke SBV, het supportersplatform betaald voetbal.

De vereniging bestaat uit verscheidene commissies met ieder een eigen takenpakket.

De supportersvereniging organiseert en begeleidt het busvervoer naar de uitwedstrijden van Vitesse. Leden van de vereniging krijgen vijftien euro korting op een servicekaart voor de uitwedstrijden. Als servicekaarthouder krijgt u voorrang en korting op de aankoop van kaarten voor het busvervoer naar uitwedstrijden.

Elk seizoen worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder rondleidingen, voetbalthema avonden, de Vitesse-Quiz, en tweemaal per
jaar een Bingo. Daarnaast is er jaarlijks een Nieuwjaarsreceptie en het Slotfeest waarbij de ‘Vitesse Speler van het Jaar’ wordt gekozen. Bij al deze
activiteiten zijn diverse Vitesse-spelers en leden van de technische staf aanwezig.
Ook heeft de supportersvereniging een zeer druk bezochte internetpagina: www.vitesse.org met daaraan gekoppeld het Vitesse Forum waar u samen met andere Vitesse-supporters kunt discussiëren over de verrichtingen van onze mooie club Vitesse.

De supportersvereniging heeft een eigen magazine, genaamd ‘Zwart op Geel’. Het supportersmagazine wordt uitgegeven door JP Offset en verschijnt
zesmaal per seizoen. Alle leden van de supportersvereniging krijgen het magazine thuisgestuurd.

De Supportersvereniging Vitesse is actief in het verzorgen van sfeer in GelreDome onder andere door middel van confetti, linten, vlaggen en diverse staanders en spandoeken.

Ook willen we graag onze commissies Rollerside-, Merchandise- en de Airborne-wedstrijd noemen.

Het gezellige Supportershome Monnikenhuize is voor en na de wedstrijd geopend en wordt na afloop van de wedstrijd door de ‘Man of the Match’ bezocht voor een korte analyse en de verloting van het te winnen Vitesse-shirt, uiteraard met de bijbehorende foto met de winnaar van de loterij.

Let op: als lid van de Supportersvereniging Vitesse krijgt u 10% korting op alle merchandisingartikelen zoals sjaals, shirts en vlaggen.

Leden hebben tegen gereduceerd tarief toegang tot de activiteiten die de vereniging organiseert. Het lidmaatschapspasje waarmee u gebruik kunt maken van deze privileges ontvangt u, nadat u lid wordt van de supportersvereniging, zo spoedig mogelijk thuis.

Lid worden?
U kunt nu online inschrijven voor het lidmaatschap via deze link en ontvangt dan binnen 4 weken uw SV-lidmaatschap thuis.

Aanmelden als lid kan ook bij iedere thuiswedstrijd van Vitesse in ons Supportershome Monnikenhuize. Uiteraard kunt u ons ook mailen of schrijven.

De contributie bedraagt € 13 per jaar (voor leden t/m 16 jaar en leden ouder dan 60 jaar) en € 17 per jaar voor overige leden. Het lidmaatschap kan iedere maand ingaan en geldt voor de periode van een jaar.

Supportersvereniging Vitesse
Postbus 30332
6803 AH Arnhem
Of mail naar supportersvereniging@vitesse.org

Hoofdsponsor: