2 augustus 2021 In de media

KF Laçi (ALB) of RSC Anderlecht (BEL) tegenstander van Vitesse als de Arnhemmers de play offs bereiken

De loting voor de Conference League play offs is maandagmiddag om 14.00 uur door de UEFA verricht.

Indien Vitesse de play off ronde weet te bereiken, dan spelen de Arnhemmer op 19 en 26 augustus tegen de winnaar van de derde voorrondeparing KF Laçi  tegen RSC Anderlecht. De Arnhemmer spelen dan eerst uit.

Om die play off ronde van de Conference League te bereiken, zal Vitesse eerst de derde voorronde winnend af moeten sluiten tegen het Ierse Dundalk FC. Op donderdag 5 augustus speelt Vitesse thuis in stadion GelreDome (19.00 uur), een week later, op donderdag 12 augustus volgt de return in Ierland (21.00 uur NL-tijd).

De loting voor de play-offs is alvast verricht om de clubs in de gelegenheid te stellen hun kaartverkoop en het reizen van de selecties tijdig in te kunnen richten. Uitsupporters mogen tijdens de voorrondes en play-offs niet mee, op last van de UEFA. Voor de groepsfase wordt die beslissing heroverwogen, maar dat zal van de dan geldende coronabepalingen afhangen en of er geen ongelijkheid tussen deelnemende landen gaat ontstaan.

Met ingang van dit seizoen tellen in alle Europese toernooien de uitgescoorde doelpunten niet dubbel bij een uiteindelijke gelijke stand in punten en aantal doelpunten.

Bij het thuisduel van Vitesse mag stadion GelreDome een 2/3de bezetting hebben. Uitsupporters zijn niet toegestaan gedurende de voorronden door de UEFA. Klik HIER voor meer informatie over de thuiswedstrijd en de kaartverkoop.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: