24 juli 2021 In de media

Keepertalent Daan Reiziger klopt nadrukkelijk aan de poort

Nieuwe aanwinst Daan Reiziger (foto, links) speelde vrijdagavond zijn eerste officieuze wedstrijd voor Vitesse. Hij kwam over van Ajax om de vacature als derde keeper bij Vitesse in te vullen.

De talentvolle doelman liet zich echter vrijdagavond in een helft tegen Go Ahead Eagles al stevig gelden. Naast degelijk keeperswerk liet zij zien voetballend aardig mee te kunnen. Bovendien beschikt hij over een nauwkeurige, lange trap.

Maar het meest opvallende was misschien wel dat hij voortdurend coachend zijn defensie en individuele spelers schreeuwend stond aan te sturen, zo viel tijdens de livestream van de wedstrijd op. Wat dat betreft kwam hij heel dichtbij de ‘Remko Pasveer aanpak’, al werd het Pasveer-Engels ingeruild voor Reiziger-Nederlands.

Ook de beoogd eerste doelman van Vitesse, Markus Schubert kwam voor het eerst in Vitesse-tenue binnen de lijnen tijdens een oefenduel. De wedstrijd van het B-elftal van Vitesse, aangevuld met (één helft) Bazoer en Tannane, speelde met 1-1 gelijk tegen Go Ahead Eagles in Terwolde.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: