20 oktober 2021 In de media

Praktische informatie voor Vitesse vs Tottenham Hotspur – Kom op tijd!

Het is zover! De wedstrijd waar al weken naar wordt uitgekeken staat voor de deur. Donderdagavond 21 oktober treft Vitesse het Engelse Tottenham Hotspur in GelreDome. Ter voorbereiding op hopelijk weer een prachtige Europese voetbalavond lees je hier alles wat je moet weten voor het wedstrijdbezoek. Zien we jou ook in GelreDome?

Kom op tijd; het liefst met het ov of op de fiets

Het prachtige Europese affiche tussen Vitesse en Tottenham Hotspur begint om 18.45 uur. De deuren van GelreDome openen anderhalf uur voor de wedstrijd; vanaf 17.15 uur dus. Vanwege de drukte op de parkeerterreinen raden wij eenieder aan om op tijd te komen en met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. In het kader hiervan is het goed om te weten dat ditmaal, naast een seizoenkaart, ook een passe-partout of een wedstrijdticket volstaat om gratis gebruik te maken van de speciale pendelbussen tussen Centraal Station Arnhem en GelreDome. Er worden extra pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf het centraal station van Arnhem en ook de overige lijnbussen in de regio (lijn 627, 643, 660 en 662) rijden weer.

QR-code bij de hand

Een negatief testbewijs (niet langer dan 24 uur voor de aftrap afgenomen), een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 2 weken na de laatste prik) of een herstelbewijs (minder dan 6 maanden oud) is vereist om het stadion te betreden. Om drukte bij de toegangspoorten te voorkomen vragen wij iedereen om de QR-code in de CoronaCheck-app, een geldig identiteitsbewijs en de toegangskaart al voor de ingang bij de hand te hebben. Wij vragen iedereen een geprint wedstrijdticket mee te nemen en deze niet in de Vitesse App te tonen om verwarring te voorkomen.

Extra toegangspoorten

Vanwege de verwachte drukte is er bij elke hoek een extra toegangspoort geopend. Op de Charly Bosveld-tribune (Oost) fungeert de noodtrap bovendien als extra toegangspoort.

Kaartverkoop

De wedstrijd is volledig uitverkocht. Er zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar.

Verkooppunten catering

Alle catering verkooppunten in het stadion zijn geopend. Op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid) zijn zelfs extra verkooppunten beschikbaar. Hier kan worden betaald met de GelreDome Wallet (cash of pin is dus niet mogelijk). Met deze betaalkaart kunnen consumpties contactloos worden afgerekend. De GelreDome Wallet kan op de promenade worden aangevraagd en opgewaardeerd.

Vitesse vs Tottenham Hotspur fansjaal

Speciaal voor deze wedstrijd is er een wedstrijdsjaal te koop in Voetbalshop (GelreDome). De fansjaal kost €10,-. Wees er op tijd bij want op is op!

Vrijhouden bordessen en trappen

Het is vanwege UEFA-reglementen niet toegestaan om op de bordessen en trappen te staan. Wij vragen iedereen dan ook om deze plekken vrij te houden, zodat sancties voor de club voorkomen kunnen worden.

Oproep: niets richting het veld gooien

Vitesse doet een oproep aan alle supporters om geen bier of andere voorwerpen op of richting het speelveld te gooien. Dit kan namelijk voor vervelende en onveilige situaties op de tribunes en op het veld zorgen. Bovendien kan dit de club hoge geldboetes opleveren. Situaties waarmee spelers, clubs én medesupporters gedupeerd worden.

Rookverbod

Alle stadions in Nederland, waaronder dus GelreDome, zijn rookvrij. Dat betekent dat roken in het stadion niet is toegestaan, ook niet onder aan de trappen.

Social media

Het treffen met Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Uiteraard is de wedstrijd ook uitgebreid te volgen via de social media-kanalen van Vitesse.

Supportershome geopend

Het Supportershome Monnikenhuize is twee uur voor de wedstrijd geopend en voor alle supporters gratis toegankelijk. Het biertje of drankje is er aanzienlijk goedkoper. Wij vragen iedereen om de QR-code in de CoronaCheck-app en een geldig identiteitsbewijs bij de ingang te laten zien. Wij moeten door de regelgeving naleven.

Informatie over het handig betalen via je KNIPP app kun je HIER vinden.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: