31 juli 2021 In de media

Tegenstanders Vitesse, indien de PO’s bereikt worden, bekend

Indien Vitesse de play off ronde van de Conference League ten koste van Dundalk FC weet te bereiken, dan zijn de zeven mogelijke tegenstanders van de Arnhemmers al bekend.

Tegenstanders worden dan de winnaars van de derde voorronde paringen tussen KF Laçi (ALB) / RSC Anderlecht (BEL), FK Vojvodina (SRB) / LASK (AUT), FC Spartak Trnava (SVK) / Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) of het vrijgelote Stade Rennais FC (FRA). De loting voor de play offs is komende maandag om 14.00 uur en dan zal Vitesse weten uit welke paring de tegenstander in de play offs komen, mochten de  Arnhemmers deze bereiken.

Om de play off ronde van de Conference League te bereiken, zal Vitesse eerst de derde voorronde winnend af moeten sluiten tegen het Ierse Dundalk FC. Op donderdag 5 augustus speelt Vitesse thuis in stadion GelreDome (19.00 uur), een week later, op donderdag 12 augustus volgt de return in Ierland (21.00 uur NL-tijd).

Met ingang van dit seizoen tellen in alle Europese toernooien de uitgescoorde doelpunten niet dubbel bij een uiteindelijke gelijke stand in punten en aantal doelpunten.

Bij het thuisduel van Vitesse mag stadion GelreDome een 2/3de bezetting hebben. Uitsupporters zijn niet toegestaan gedurende de voorronden door de UEFA. Klik HIER voor meer informatie over de thuiswedstrijd en de kaartverkoop.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: